Vores FAQ:

Få svar på dine hyppige spørgsmål

FAQ: Her på siden finder du svar på de typisk stillede spørgsmål vi modtager. Sidder du fortsat tilbage med spørgsmål, som ikke er besvaret, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Hvad koster et polyuretan komfortgulv?

Der er ikke kun et svar på, hvad et polyuretan komfortgulv koster. Prisen afhænger af flere faktorer. Den bestemmes af gulvets tykkelse, farvevalg, gulvareal og underlaget det lægges på. Du skal dog regne med, at et polyuretan gulv har en pris pr. m2, som begynder ved 1275,- Kr. inkl. moms.
Sammenlignet med fx. et trægulv af høj kvalitet, får du derfor et komfortabelt gulv til en god pris, når du vælger et polyuretan gulv. 

Vi har samarbejdspartnere i hele Danmark.

Få et uforpligtende tilbud!

I hvilke farver kan et PU komfortgulv udføres?

PU komfortgulve kan udføres i alle forskellige farver og udtryk. Du kan også få dit firmalogo eller slogan placeret i dit nye polyuretan gulv ved at fremsende os dine logo filer som .eps eller .pdf filer.

Vores farvesystem tager udgangspunkt i RAL farver, så ønsker du en specifik farve, så sender du os blot RAL farvekoden.

Er PU komfortgulve egnet til gulvvarme?

Ja, du kan uden problemer få et lækkert og komfortabelt PU gulv oven på din gulvvarme.

Få et tilbud!

Er PU komfortgulve egnet til badeværelser?

De fugefri PU komfortgulve egner sig godt til badeværelset (inkl. brusenichen) - også sammen med gulvvarme.
Skridsikkerheden på gulvet kan tilpasses til det individuelle behov ved at vælge overfladebelægning eller ved at tilsætte skridsikring.

Skåner et PU komfortgulv virkelig ryg og led?

Ja, grundet de særlige egenskaber som polyuretan tilbyder, har vores PU komfortgulve en behagelig blød og stødabsorberende overflade, som skåner din ryg, hofte og led i hverdagen. Det kan mest af alt sammenlignes med et fugefrit gulv af "gummi".

Kan jeg som privat selv udføre et PU komfortgulv?

Det korte svar er nej.  Du må faktisk IKKE selv udføre det, medmindre du er certificeret til at arbejde med vores polyuretan produkter. Herudover skal der udføres rigtig mange m2 PU gulv, før alene investeringen i nødvendigt værktøj, udstyr og materiel er udlignet i forhold til at få et godt tilbud fra et professionelt og certificeret firma, som kan udføre dit nye PU komfortgulv komplet og brugsfærdigt.

Vi anviser gerne et firma i din nærhed.

Kontakt os her

Hvad er forskellen på et akustik- og et komfortgulv?

Egentlig er der ingen forskel, de er begge nye moderne begreber. Et komfortgulv er skabt af PU materialer, der både sikrer en forbedret akustik i alle rum, samtidig med at den slidstærke, bløde og fugefri belægning også sikrer en fantastisk og behagelig komfort i hverdagen, uanset hvor den anvendes.

Mulighederne er mange, vi har samarbejdspartnere i hele Danmark.

Få et uforpligtende tilbud!

Kan et PU gulv anvendes udendørs?

Ja! Polyuretan gulve er velegnede som udendørs belægning, da de er vandtætte, slidstærke og resistente over for alle typer rengøringsmidler.
Du kender måske allerede PU belægninger fra atletik- og sportspladser, eller som komfortable belægning rundt om en swimmingpool eller en legeplads.

Mulighederne er mange, vi har samarbejdspartnere i hele Danmark.

Få et uforpligtende tilbud!

Polyuretan (PU) gulve har en komfortabel, lun og støjdæmpende overflade og er derfor velegnet som akustikgulve i alle typer boliger og butikker, kontorer, hoteller, virksomheder og showrooms, hvor trinstøj ønskes minimeret og akustikken generelt ønskes forbedret.

Med et PU gulv får du et særdeles slidstærkt, fugefrit og rengøringsvenligt gulv, der kan anvendes overalt i din bolig, butik eller virksomhed og i de farver du ønsker inkl. firmalogo og andre budskaber.

Vi rådgiver dig gerne - og anviser udførende firmaer i dit nærområde.

Komfortgulve Logo
FÅ RÅDGIVNING NU

Ring 7040 4747

(Kontortid: 8.00 – 15.00)

eller pr. e-mail

VORES SHOWROOMS
Sjælland

Stensmosevej 24 P
2620 Albertslund.

 

Jylland / Fyn

Købmagergade 103
7000 Fredericia